Vi har mange års erfaring

Velkommen til Mester Bilhuset Gruppen i Tåstrup

Hos Mester Bilhuset Gruppen specialiserer vi os i salg og reparationer af biler.

Mester Bilhuset Gruppen

Din bilforhandler med speciale i salg og reparation af biler

Vi er et autoværksted og en bilforhandler i Tåstrup med et bredt udvalg af biler til salg. Vi ligger vægt på at give dig den rette vejledning, og derfor er du også altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi på Taastrup hovedgade 164. 

Vores mekanikere arbejder hårdt for at sikre, at din bil får den bedst mulige behandling og reparation.

Bilværksted

Vores autoværksted i Tåstrup, reparerer din bil, og sender dig hurtigt og sikkert videre. 

Personlig service

Vi er stolte af at levere pålidelig og personlig service til vores kunder og gæster.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med både salg og reparation af biler, som vi kan bruge til at rådgive vores kunder. 

Bilsalg

Se vores biler til salg og find din drømmebil i dag. Vi har et bredt udvalg til konkurrencedygtige priser.

Værksted

Vores autoværksted tilbyder en bred vifte af reparationer til din bil. Vi ligger vægt på at din bil er i trygge hænder og yder den bedste service hver gang.

Om os

Vi har været i branchen siden 2007, og har derfor mange års erfaring, som vi kan bruge til at rådgive vores kunder mht. bilkøb eller reparation.

Erfarent team af mekanikere

Vi hos Mester Bilhuset Gruppen i Tåstrup forstår vi, hvor vigtig din bil er for dig, og derfor er vores erfarne team af mekanikere altid klar til at yde den bedst mulige service i autoværkstedet. Vi har det rette udstyr til at udføre forskellige reparationer, uanset om det er en mindre eller større bilreparation.

Vi tager også vores kunders tilfredshed alvorligt, og derfor lægger vi stor vægt på at give den rette vejledning uanset om du vil købe en ny bil eller have repareret din nuværende. Vores erfarne salgsteam står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den rette bil, der passer til dine behov og budget. Vi forstår, at køb af en bil er en stor beslutning, og derfor gørvi altid vores bedste for at sikre, at du træffer den bedste beslutning.

Vi er stolte af vores ekspertise og engagement i at levere den bedste service til vores kunder. Kontakt os gerne for mere information om vores bilsalg og reparationsservice.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os idag

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker råd og vejledning. Kontakt os derfor i dag, og få professionel hjælp fra vores personale.

Tlf: 25 46 46 48

Email: info@mester-bilhuset.dk

Adresse: Taastrup Hovedgade 164, 2630 Taastrup